Loading...
Empty cart

No products in the cart.

Waarom kiezen voor een Tesla Thuisbatterij?

Wat is de Tesla thuisbatterij?

De Tesla thuisbatterij is er één die nieuw is. De Tesla Powerwall is een geïntegreerd thuisbatterijsysteem dat zonne-energie opslaat voor back-upbescherming, zelfverbruik van zonne-energie of verhoogde energieonafhankelijkheid.
De Powerwall is geen zonnegenerator. Het slaat alleen de stroom van uw zonnepanelen of elektriciteitsnet op, zodat u deze ‘s nachts, op bewolkte dagen of tijdens een stroomstoring kunt gebruiken.

Beide Tesla-batterijmodellen hebben een capaciteit van 13,5 kWh, maar het Powerwall-systeem is ook modulair. Dit betekent dat u meerdere accu’s kunt stapelen als uw huis veel energie nodig heeft.

Je kunt maximaal 10 Powerwall-batterijen stapelen om één enorme energieopslag te vormen, of 3 combo’s van drie maken voor een formidabel back-up driefasensysteem.

tesla thuisbatterij

Hoe werkt de Powerwall?

Wanneer zonnepanelen gelijkstroom produceren, loopt het door een omvormer waar het wordt omgezet in wisselstroom die uw huis gebruikt. Wanneer je de Powerwall aansluit, wordt overtollige energie die niet in huis wordt gebruikt gebruikt om de batterij op te laden.

Zowel de Powerwall 2 als de Powerwall+ hebben een ingebouwde omvormer en gelijkrichter om elektriciteit om te zetten tussen AC en DC. Het enige verschil is dat de Powerwall 2 de omvormer alleen voor de accu gebruikt, terwijl je voor zonnepanelen een externe omvormer nodig hebt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Trending posts

No posts found.
Top